Torna el viatge de Nadal. El pròxim cap de setmana del 16 i 17 de desembre es visitarà la ciutat d’Occitània de Beziers (França), que també inclourà una visita als mercats de Nadal de Cotlliure i Ceret. El viatge és organitzat pels ajuntaments de Campdevànol, Ribes de Freser, Molló, Queralbs i Vilallonga de Ter. Les inscripcions s’obren aquest dilluns dia 20 de novembre i es tancaran el 29 de novembre. Places limitades.

La sortida es farà el dissabte al matí des de cada municipi del Ripollès i es faran algunes aturades durant el camí per visitar els cellers sota terra de Terra Vinea, i una degustació de vins. El dinar es farà a Montblanc i l’arribada a Beziers es preveu a les 16h de la tarda, on es podrà visitar el Mercat de Nadal i la desfilada nadalenca. L’endemà diumenge s’anirà fins a Cotlliure i la darrera visita serà al mercat de Nadal de Ceret.

Les inscripcions es poden fer als ajuntaments organitzadors, omplint el full d’inscripció i efectuant transferència bancària al compte Boixassa Viatges. El preu és de 175 euros, que inclou el bus, nit d’hotel, dinar de dissabte i diumenge, esmorzar i visites.