Servei de Joventut

Ajuntament de Campdevànol

Ajuntament > Serveis > Joventut

Consell Municipal Juvenil de Campdevànol

El Consell Municipal Juvenil de Campdevànol es va constituir el març de 2018. Està format per joves d’entre 14 i 20 anys, que tenen com a objectiu acostar les necessitats, mancances i inquietuds del jovent del poble a l’Ajuntament. Aquest Consell disposa d’una partida pressupostària per poder fer realitat les propostes dels joves. Es gestiona a través de l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Ripollès.

Reglament regulador del Consell Municipal Juvenil

Per més informació podeu contactar-hi a través del telèfon 972730019 o el mail infoconselljuvenilcampdevanol@gmail.com

Brigades Joves

L’objectiu principal d’aquest projecte és oferir una primera experiència laboral positiva als joves, a través de la realització d’un contracte laboral durant l’època estival, a més a més, de dotar-los de recursos i experiències formatives, que ajudin als joves a afavorir l’adquisició de competències que els capaciti a enfrontar-se amb certes garanties al mercat laboral. Les Brigades Joves sempre es fan el mes de juliol

Casal d’Estiu

L’Ajuntament de Campdevànol ofereix el Casal d’Estiu per a nens i nenes de P3 fins a 4rt d’ESO. El Casal es fa durant el mes de juliol, amb l’opció d’ampliar-lo a l’agost i part de setembre.

Tarda Jove

El projecte de Tardes Joves sorgeix de la necessitat d’oferir un espai d’oci alternatiu a les persones joves de diferents municipis del Ripollès. Està dirigit per la figura de la tècnica de joventut corresponent segons el territori i, si s’escau, també per un/a monitor/a. La població destinatària del projecte són, prioritàriament, les persones joves d’entre 12 i 17 anys de la comarca del Ripollès.

Podeu trobar més informació a:

https://ripolles.cat/joventut/tardes-joves/
https://ripolles.cat/joventut/tardes-joves-de-salut-sexualitat-i-alimentacio/

Servei de Joventut del Ripollès

El consell comarcal disposa d’un servei tècnic especialitzat en matèria de Joventut que dóna suport als municipis de la comarca en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes i programes adreçats als joves. Joventut del Ripollès desplega les polítiques de joventut en matèria d’emancipació a la comarca. Una tasca que realitza en coordinació amb altres agents del territori implicats en cada àmbit: educació, feina, habitatge, salut, participació, lleure i mobilitat. Tot, per oferir als joves els serveis d’informació, orientació, assessorament, acompanyament i tramitació, entre altres.

Joventut del Ripollès desenvolupa totes aquestes accions a través de diversos serveis. Entre ells hi ha les Tardes joves, els punts joves dels instituts, el projecte de Brigades joves, l’intercanvi Erasmus plus i el servei d’atenció i assessorament d’Oficina jove.

Podeu trobar més informació a: https://ripolles.cat/joventut

Veure Pla local de Joventut 2020-2023

Agrupament Escolta i Guia Els Vàndals

Entitat juvenil que porta a terme una tasca educativa, d’oci i temps lliure cada dissabte de 16:00-18:00 als locals del Cercle Campdevanolenc. Aquesta entitat està oberta a tots els nens i nenes que hi estiguin interessats/des.

Contacte: vandals@escoltesiguies.cat