Oriol Lázaro

Alcalde de l’Ajuntament de Campdevànol

Ajuntament > Alcaldia

Campdevànol és un lloc especial, un racó de la nostra estimada comarca que es distingeix per la seva bellesa natural i el seu esperit comunitari.

Benvinguts a la pàgina web de Campdevànol,

Com a alcalde em plau donar-vos benvinguda. Aquesta plataforma en línia és una finestra oberta al cor de la nostra comunitat, on trobareu informació essencial, recursos i notícies per mantenir-vos connectats i informats sobre tot allò que succeeix a Campdevànol.

Campdevànol és un lloc especial, un racó de la nostra estimada comarca que es distingeix per la seva bellesa natural i el seu esperit comunitari. Des de les muntanyes que ens envolten fins als rius i els boscos frondosos, tenim el privilegi de viure en un entorn que ens convida a gaudir de la natura i a preservar-la per a les generacions futures.

A través d’aquesta pàgina web, volem fomentar la participació ciutadana i promoure la transparència en la gestió municipal. Us animo a explorar les diferents seccions, on trobareu informació rellevant sobre els serveis municipals, els projectes en curs, les activitats culturals i esportives, així com els esdeveniments i les celebracions que configuren el teixit de la nostra comunitat.

La vostra opinió és fonamental per a nosaltres. Us convido a utilitzar els formularis de contacte per compartir els vostres suggeriments, inquietuds o propostes. Estem aquí per escoltar-vos i treballar de bracet per millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. La vostra participació activa és clau per al futur de Campdevànol, i us encoratjo a prendre part en les decisions que afecten el nostre municipi.

Vull agrair-vos la confiança que heu dipositat en el nostre equip de govern. Estem compromesos a treballar amb responsabilitat, integritat i dedicació per aconseguir els objectius que ens hem marcat. Junts, estic segur que farem de Campdevànol un lloc encara més viu, sostenible i acollidor.

Gràcies per visitar la nostra pàgina web.

Oriol Lázaro
Alcalde de Campdevànol                                                                                                                                                                                                                                                                olazaro@campdevanol.org