Grups municipals

de l’Ajuntament de Campdevànol

Ajuntament > Grups municipals

Sumem per Campdevànol (Junts)

El grup municipal de Sumem per Campdevànol va obtenir un total de quatre regidors en les eleccions del 28 de maig de 2023. Forma part de l’equip de govern. Els regidors són: Oriol Lázaro, Marta Guitart, Francesc Puig i Carme Cazorla.

100% Campdevànol (PSC)

El grup municipal de 100% Campdevànol-PSC va obtenir un total de dos regidors en les eleccions del 28 de maig de 2023. Forma part de l’equip de govern. Els regidors són: Xavier Capdevila i Joan Carbonell.

CUP

El grup municipal de la CUP va obtenir un total d’un regidor a les eleccions del 28 de maig de 2023. Forma part de l’equip de govern. La regidora és Mariona Baraldés.

http://campdevanol.cup.cat/

Esquerra Republicana de Catalunya-AM

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Campdevànol-AM va aconseguir un total de dos regidors en les eleccions del 28 de maig de 2023. Actualment estan a l’oposició. Els regidors són: Toni Riera i Dèlia Duran.

https://locals.esquerra.cat/campdevanol

Gent de Poble

El grup municipal de Gent de Poble va aconseguir un total de dos regidors en les eleccions del 28 de maig de 2023. Actualment estan a l’oposició. Els regidors són: Dolors Costa i Jordi Coch.

http://www.independentspelripolles.cat/