L’Ajuntament de Campdevànol ha organitzat, un any més, el Viatge Nadalenc. Aquest any es farà a Mountauban (França), per visitar el seu Mercat de Nadal, però sobretot per veure el fantàstic Festival de Llanternes 2022, l’espectacle de llum més gran d’Europa, que cada any es fa a una ciutat diferent. La sortida es farà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament de Campdevànol a partir del dilluns 28 de novembre.

El viatge arrancarà el dissabte 17 de desembre a les 08h del matí amb autocar des de Campdevànol, i la primera aturada serà a Foix, la capital de l’Arieja. Allà es dinarà i es visitarà la bonica ciutat. Tot seguit es farà camí cap a Montauban, on es visitarà el Mercat de Nadal i al voltant de les 18h, els participants assistiran a l’espectacular Festival de les Llanternes 2022. El sopar es farà en el mateix recinte, on hi hauran diverses parades gastronòmiques. L’allotjament serà a l’hotel Hotel Abbaye des Capucins Spa & Resort, de 4 estrelles.

L’endemà diumenge s’esmorzarà a l’hotel, i tot seguit es farà una visita explicada a Montauban. D’aquí es farà camí cap a una de les joies arquitectòniques més boniques del sud de França com és Mirepoux, on es dinarà. Després de visitar el poble, es farà una darrera aturada per conèixer un altre dels municipis més bonics, com és Camon. L’arribada a Campdevànol es preveu cap a les 21h.
Les inscripcions es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de Campdevànol fins al 05 de desembre i cal tenir present que les places són limitades. El preu és de 195 euros per persona en habitació doble.

 

CARTELL VIATGE

INFORMACIÓ I FULL D’INSCRIPCIÓ