L’Ajuntament de Campdevànol ha habilitat un nou aparcament proper al centre i davant de l’estació de tren, amb un total de 24 places. Aquesta actuació respon a la voluntat de descongestionar el centre del municipi, i donar alternativa a l’hora de deixar el cotxe estacionat.

L’aparcament ja es pot utilitzar des d’aquest mateix cap de setmana i és gratuït. Segons ha explicat l’alcalde de Campdevànol, Oriol Lázaro, l’ampliació d’aquest aparcament “té molt sentit”, ja que està just al davant de l’estació de tren, molt proper a l’Hospital Comarcal, i també és el punt d’inici del camí ral que porta a Gombrèn i al Torrent de la Cabana.

Aquesta mesura per solucionar els problemes d’aparcament se suma a altres que ja s’han posat en funcionament, com l’obertura del pati de l’antiga escola del carrer Coll i Bardolet per estacionar-hi en horari d’entrada i sortida de l’Escola Pirineu i durant el ball de diumenge, i l’habilitació del pati de l’antiga escola de la carretera de Gombrèn, perquè s’hi pugui aparcar els dies de mercat setmanal.