L’Ajuntament de Campdevànol ha iniciat les obres de millora de l’accés al barri del Castell i que es preveu que tinguin una durada de deu dies, ja que a partir del 30 de desembre, si no hi ha cap imprevist, ja s’hi podrà circular sense cap problema. El tram afectat, d’uns 300 metres, comença al primer revolt del camí d’accés i acaba a l’Estació Transformadora d’Aigua Potable (ETAP).

Les obres consistiran en la rehabilitació del paviment perquè estava en molt mal estat i els veïns i veïnes de la zona, feia temps que ho reivindicaven. Actualment, l’asfalt presenta diverses esquerdes que, fins i tot, havien provocat que a algun dels vehicles que hi passen habitualment se’ls hi punxés una roda. Al llarg d’aquesta setmana es farà el repicament i retirada del paviment vell, i a partir del dia 27 de desembre i fins al 30, es farà l’actuació de formigonatge, moment en què l’accés quedarà tallat al trànsit. Aquest es reobrirà el mateix divendres dia 30 de desembre pels turismes, mentre que pels camions o vehicles de gran tonatge no hi podran circular fins el pròxim 03 de gener.

Pel que fa a el finançament de les obres, a la darrera sessió plenària es va fer una modificació del pressupost per poder portar a terme l’arranjament d’aquest tram de camí. En total s’hi ha destinat 35.000 euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament de Campdevànol.