El Carnestoltes 2023 ja escalfa motors. Campdevànol viurà la disbauxa més gran de l’any el pròxim cap de setmana 11 i 12 de març. Es farà el tradicional concurs de disfresses, amb premis per a totes les categories, i sopar i ball a la sala Diagonal. Els més petits tindran la seva festa el diumenge.

Així doncs, dissabte 11 de març es farà la rua de Carnestoltes a partir de les 19.30h, amb sortida des de l’heliport. Com cada any, el jurat del concurs de disfresses estarà instal·lat a la plaça de l’Església, on les carrosses, comparses i individuals, podran fer les seves coreografies. Els premis aniran dels 300 als 100 euros. En aquest punt, la Reina Carnestoltes farà el seu pregó.

A partir de les 21.30h del vespre hi haurà el Sopar de Disfresses a la sala Diagonal, amb un preu de 15 euros. Els tiquets es posaran a la venda a partir de l’01 de març a les oficines de l’Ajuntament de Campdevànol. I tot seguit ball amb Dalton Bang i Kastix.

Totes les carrosses, comparses i individuals que es vulguin participar en el concurs ja es poden apuntar a les oficines de l’Ajuntament o a través del correu cultura@campdevanol.org. La data límit és el 10 de març.

Diumenge serà el torn dels nens i nenes amb el Carnestoltes Infantil. La sortida es farà des de la plaça coberta del barri de l’Estació a les 16.30h, amb arribada a la sala Diagonal, on hi haurà animació amb el grup Gatzara. La rua farà una aturada a la plaça Anselm Clavé, on hi haurà un Photocall, on la Reina Carnestoltes es farà fotos amb els nens i nenes.

CONSULTEU LES BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES