La Revisteria, quiosc mòbil on s’hi pot trobar una àmplia representació de les revistes en català, arrenca la gira del 2024, que començarà amb un nou itinerari pel Ripollès que farà parada a Campdevànol, entre altres municipis de la comarca. Concretament, serà al nostre municipi el pròxim dimarts 12 de març, i també tornarà el 16 d’abril i el 07 de maig. Tots aquests dies la podreu trobar al mercat setmanal del dimarts.

La Revisteria té com a objectiu facilitar l’accés a les revistes als seus veïns i de donar-los a conèixer l’ampli ventall de capçaleres en català. La iniciativa té el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona i la col·laboració de tots els ajuntaments on s’instal·larà la caravana.

Al quiosc mòbil s’hi pot trobar una àmplia representació de les revistes en català que es publiquen en tot el territori lingüístic dels Països Catalans amb més d’un centenar de capçaleres de 30 temàtiques diferents: Sàpiens, Descobrir, Cavall Fort, El Temps, Enderrock, Serra d’Or, L’Avenç, Cuina, Les Garrotxes, El Tatano, etc.