La Fira de Nadal de Campdevànol ja escalfa motors. El pròxim dimarts 06 de desembre el centre del municipi s’omplirà de paradetes amb productes nadalencs dels comerços i entitats de Campdevànol. A més, al llarg del dia es faran diverses activitats.
A partir de les 10h hi haurà la gimcana i joc de pistes per trobar el Tió, i que durarà tot el dia. Una hora abans, començarà l’esmorzar de la Processó a la plaça Valldemossa, que continuarà amb el primer concurs de beure vi amb bóta. Les inscripcions es faran a les 11h i el concurs començarà a les 12h. També a les 10h començarà el taller de maquillatge a la plaça Anselm Clavé i a les 12h hi haurà una exhibició de gimnàstica a càrrec d’Espai Esportiva.
A la tarda, els més petits tindran els autoxocs ecològics a la plaça de la Dansa i a les 17h es donarà el tret de sortida de la Motoflama amb Pares Noël des de la Torre Mossèn Tor i amb arribada a la plaça Clavé a les 18h, moment en què es farà l’encesa de llums de Nadal. El dia acabarà amb un concert al Centre Cívic amb The Cavaliers.
Durant la Fira de Nadal també es podrà votar la fotografia guanyadora del concurs Halloween vs Castanyada a la sala polivalent del Centre Cívic (10h-13h i 16h-19h). Per poder votar és indispensable portar el DNI.
D’altra banda, cal dir que els clients que comprin als comerços de la Unió de Botiguers del 06 de desembre al 06 de gener, entraran al sorteig que es farà el 07 de gener a les 13.20h a la plaça de la Sardana: hi haurà 10 premis de la Unió de Botiguers i 3 de l’Ajuntament.