En el marc del Campdestock by Night, aquest dissabte es van entregar els premis del Concurs de Balcons Florits de Campdevànol 2022. El concurs tenia quatre modalitats i només va quedar deserta la de millor aparador d’establiments comercials i de restauració, per manca de participants.

Els guanyadors de les altres modalitats van ser els següents:

Carmen Bautista es va alçar amb el Premi a la Planta més ben cuidada. El jurat en va destacar la simulació d’arbres al balcó amb combinació de geranis i begònies dragon, i les jardineres de fusta amb gramínia i flor variada.

Nati Carnerero es va emportar el Premi a l’originalitat compositiva de disseny. Segons el jurat, es tractava d’un balcó amb molt treball manual, amb tires de colors, combinat amb material artificial de fantasia i vidres decorats amb flors de goma eva. També en va destacar els tests de color blanc que seguien una mateixa línia visual amb colors roses i vermells.

Finalment, Josefa Caro va guanyar el Premi a l’impacte visual i gamma cromàtica, amb una simulació de pastanagues de diferents tipus i modes, utilitzant diferents materials.