El pròxim dilluns començaran les obres del Projecte de Reforma i Adequació del carrer Puigmal de Campdevànol, que suposarà diverses afectacions, tant a veïns i veïnes de la zona, com a l’Escola Pirineu. Ja a partir del mateix dilluns, es prohibirà la circulació de vehicles des de la cruïlla amb el carrer Diagonal i en sentit nord, excepte les hores d’entrada i sortida dels nens i nenes de l’Escola Pirineu, horari en què es tallarà a l’altura del carrer Major, per garantir la seguretat. Els treballs finalitzaran a final del mes de juny i suposaran una inversió de 433.000 euros, dels quals 250.000 estan subvencionats pel PUOSC.

Les obres que es faran al carrer Puigmal, suposaran una millora de les instal·lacions de sanejament, aigua, telefonia i fibra òptica, així com un nou enllumenat públic mitjançant tecnologia LED. D’altra banda, també es renovarà la pavimentació, seguint les mateixes característiques constructives que la resta del carrer Puigmal. Cal destacar que el carrer mantindrà un únic carril de circulació pels vehicles, sentit nord.

Davant de l’Escola Pirineu s’hi crearà una plaça amb bancs, que tindran la funció de tanca respecte al vial per on passen els cotxes, amb un petit espai lúdic amb arbrat. L’objectiu d’aquesta zona és prioritzar la seguretat dels nens i nenes de l’escola.