L’Ajuntament de Campdevànol vol expressar el seu sentit condol a la família de l’Anna Garcia Llobregat, assassinada pressumptament a mans de la seva parella a la nostra població. Alhora també volem condemnar enèrgicament qualsevol tipus de violència, i sobretot la que ens ocupa en aquest cas. Rebutgem qualsevol conducta no respectuosa amb les dones i treballarem més que mai per conscienciar a la població.

Amb solidaritat amb la família i com a mostra de rebuig s’han declarat tres dies de dol, a partir d’avui mateix, i s’ha col·locat un crespó negre a la façana de l’Ajuntament com a mostra de dol. Alhora també s’ha convocat cinc minuts de silenci per avui dijous, 22 de setembre, davant de l’Ajuntament. A més, tots els actes institucionals del cap de setmana queden ajornats.

Des del coneixement dels fets, l’Ajuntament ha aplicat el protocol de dol contra la violència masclista, posant a disposició de la família tots els recursos disponibles, entre ells l’atenció social, jurídica i psicològica necessària per afrontar aquest tràgic moment.

Seguint el protocol establert, s’ha respectat la voluntat de la família i totes les accions que es duguin a terme al poble en mostra de rebuig i solidaritat s’han decidit de forma consensuada amb ella.