Més de 300 persones van omplir dissabte a la nit la plaça Clavé de Campdevànol, on es va viure una màgica Nit de les Espelmes, en el marc del segon concert del Festival Clavetaires. Donallop primer i Clara Peya després, van actuar en un espectacular escenari davant de l’Ajuntament, on l’única il·luminació van ser les llums de les espelmes.

El concert va arrancar a dos quarts d’onze de la nit amb el duet Donallop, format pels mallorquins Pere Bestard i Joana Pol, que a banda de repassar els seus temes, també van tocar algun tema inèdit. Tot seguit va ser el torn de Clara Peya, que va portar a Campdevànol l’espectacle del seu darrer disc ‘Perifèria’. Peya va estar acompanyada pel músic i cantant Enric Verdaguer, i a la bateria hi va ser Dídak Fernández.

Des de l’organització del Clavetaires es valora molt positivament “perquè un concert d’aquestes característiques, amb un muntatge més escènic, no s’havia fet mai”, apunta la tècnica de Cultura, Laura Basagaña, “va ser un repte molt gran però amb un resultat molt satisfactori”, afegeix el regidor de Cultura, Sergi Colomé.

El Festival Clavetaires continuarà dissabte que ve 23 de juliol amb un dels plats forts, l’actuació de Joan Miquel Oliver i el concert de Bigott, que es farà a la plaça de la Dansa a partir de les 10 de la nit. El concert és gratuït, però es poden reservar entrades a https://entradium.com/events/joan-miquel-oliver-bigott

FOTOGRAFIA: Sergi Colomé