Aquest matí s’han presentat els actes de la Festa Major de la Gala de Campdevànol 2022, on s’ha desgranat tota la programació i s’han explicat les novetats d’enguany. Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquest 2022 ha estat la regidoria de Festes la que s’ha encarregat d’organitzar La Gala, conjuntament amb diverses entitats de Campdevànol.

Després de dos anys de pandèmia, on al primer no es va poder celebrar i al segon es va haver de fer amb restriccions, la Gala 2022 es tornarà a celebrar com abans. En aquest sentit, s’han recuperat activitats que es van haver de deixar de fer com el Concurs de Pintura Ràpida, el Correbars de la Ruta dels Vàndals i sopar que organitza el Kol·lectiu Kampdevànol el divendres, o l’espectacle folclòric de dimarts a la tarda. També es tornarà a fer el Sopar Fi de Festa el dimarts a la plaça de l’església, on hi havien participat fins a 300 persones. De la mateixa manera, també es recupera el públic a la ballada de la Dansa de La Gala diumenge i dilluns a les 18h de la tarda, ja que l’any passat l’aforament va estar limitat a causa de la pandèmia.

Des de la regidoria de Festes s’ha explicat que aquest any s’ha potenciat les activitats pels nens i nenes, ampliant-les a més dies: entre altres, es farà la Festa de l’Escuma dimarts a la tarda. A nivell musical, el plat fort de la festa major serà l’actuació de Gertrudis dissabte a la nit a la sala Diagonal, però divendres també es farà la Nit de Concerts amb grups com Yung Rovelló, Jazz Woman i discjòqueis.

Com cada any, pràcticament tots els actes són gratuïts, excepte el Ball del Confeti de dilluns a la nit, el concert de l’Orquestra Selvatana, de dimarts i el sopar de fi de festa del mateix dia.

Trobareu tota la informació al llibret de la festa major, clicant en aquest enllaç: PROGRAMA