L’Ajuntament de Campdevànol ha presentat avui totes les activitats previstes per les festes de Nadal, juntament amb les entitats del poble. I aquest serà un any especial: per una banda, perquè es recuperen activitats que s’havien deixat de fer durant la pandèmia, com els quintos de les entitats esportives, i per l’altra, perquè Campdevànol es convertirà amb la capital catalana del pessebre.

El tret de sortida es donarà aquest dissabte 03 de desembre amb la segona mostra de Pessebres de la Torre Mossèn Tor, organitzada per Campdevànol Cultura i Compromís, on s’exposaran un centenar de pessebres d’arreu de Catalunya en tres espais: plaça de la Mainada, carrer Girona i carrer Damià de la Farga, a part de la mateixa Torre. La inauguració es farà dissabte a les 12h. També s’hi podran veure diorames de l’artista local, Eliseu Soler, així com tots els pessebres del Grup Excursionista Campdevànol, el GEC, arribant a més de 160.

En aquest mateix sentit, cal destacar que el GEC celebrarà la 60ena Pujada del Pessebre a Costa Pubilla l’11 de desembre, una de les tradicions més arrelades a Campdevànol, i també la representació de Figuretes del Pessebre de la companyia de teatre local Sol Solet, arribarà als 25 anys d’història. Per celebrar aquest quart de segle, hi participaran actors i actrius que durant tots aquests anys n’han format part. Es farà el 17 de desembre al Diagonal. Per acabar, aquest any també se celebren els 25 anys del Pessebre Vivent de Campdevànol. Es farà el 24 de desembre després de la Missa del Gall i el dia de Nadal a les 19h. Recordem que és una activitat organitzada per la Parròquia, on hi participen molts veïns i veïnes del municipi.

Aquest pont de la Puríssima, però ja hi haurà actes destacats, com la 16a Fira de Nadal, organitzada per l’Ajuntament i amb la col·laboració de les entitats i comerços del poble. Englobarà un munt d’activitats que podeu consultar en el llibret de Nadal.

Entitats com Campdevànol Cultura i Compromís també han preparat activitats per aquests dies, amb concerts el dia de Nadal i el 07 de gener, i el Cercle Campdevanolenc també farà concerts, entre d’altres.

El 21 de desembre també es farà la tradicional Cagada Popular del Tió, amb tots els nens i nenes del poble, amb regals per a tots, i l’esperada arribada del patge reial serà el 02 de gener i ses majestats els Reis de l’Orient ho faran el 05 de gener, amb moltes sorpreses.

Tots els actes organitzats per l’Ajuntament de Campdevànol són gratuïts i oberts a tots els públics.

LLIBRET DE NADAL (DESCARREGA-TE’L)