L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Campdevànol ha engegat un Pla Sectorial pel Desenvolupament Econòmic del municipi per tal d’aconseguir, per primera vegada, una radiografia detallada de tots els sectors econòmics de Campdevànol: industrial, comerç, turisme i l’agroalimentari. El pla es començarà a portar a terme la setmana que ve i la diagnosi amb conclusions es tindrà el mes d’octubre. Aquesta iniciativa suposa una inversió de 10.000 euros, 7.500 euros dels quals estan subvencionats per la Diputació de Girona. Els responsables d’aquest estudi són les empreses Raiels i Decaba.

L’objectiu d’aquesta radiografia dels sectors econòmics és, segons la tècnica de l’Àrea de Serveis Tècnics, Cristina Ramisa, “conèixer la situació actual i veure qui és el camí a seguir perquè hi hagi una evolució, creixement i enfortiment de tots els sectors, i alhora, poder crear sinergies entre ells perquè es puguin retroalimentar”. Fins ara s’havien executat actuacions individualitzades per a cada sector, però s’ha considerat necessari tenir una visió més concreta i global dels sectors econòmics.

La setmana que ve començaran les reunions amb cada un dels sectors, per tal de definir els punts forts i febles, així com palpar l’opinió que tenen de la situació actual. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha contactat amb totes les empreses i comerços de Campdevànol per convocar-los a aquestes trobades. També es faran enquestes entre els participants així com entrevistes personalitzades i privades amb cada un dels empresaris i responsables. Ramisa ha insistit en la necessitat d’elaborar aquest pla “per la necessitat de tenir una visió real i global de tots els sectors econòmics del poble per així poder actuar de la forma més adient”.

Una vegada es tinguin els resultats a sobre de la taula “podrem veure quins son els projectes que se’n deriven i quines possibilitats de pressupost té l’Ajuntament per portar a terme les accions”.
La primera reunió es farà el pròxim dilluns 11 de juliol al Centre Cívic de Campdevànol amb les empreses del sector del comerç, turisme i serveis, i el 14 de juliol es faran les restants: al matí la del sector industrial, construcció i altres professionals, i a la tarda el sector agroalimentari.

 

CONSULTA TOTS ELS CARTELLS DE LES REUNIONS:

SECTOR INDUSTRIAL

SECTOR TURISME I COMERÇ

SECTOR AGROALIMENTARI