Campdevànol engega la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’, a la que s’ha adherit recentment, essent un dels dos únics municipis de les comarques gironines que en forma part, juntament amb Besalú. Es tracta de la 13ª edició de la campanya, on hi participen més de 2.100 comerços de tot el país, i que té com a objectiu donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Aquesta iniciativa està organitzada per la Xarxa Barris, amb el suport de les diputacions. En el cas de Campdevànol s’hi han adherit una cinquantena d’establiments.

La campanya, on hi participen 34 municipis d’arreu de Catalunya començarà l’1 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes. Així doncs, durant tot el mes de juny les persones que comprin als més de 2.100 establiments adherits a la campanya poden participar en el sorteig de 1.190 premis per a dues persones per visitar els 34 municipis organitzadors. Cada poble sortejarà 34 premis diferents, un per municipi adherit. Les participacions es poden fer mitjançant butlletes de paper, però també via digital, a través del portal web participa.xarxabarris.cat. En aquest espai es poden omplir les dades personals dels i les participants, així com adjuntar el tiquet de la compra que acredita la participació.

Els comerços adherits estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, i els premis que es sortejaran seran experiències d’un dia o dos, per a dues persones, en els 34 municipis membres de la Xarxa, amb visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre altres activitats. En el cas de Campdevànol, es regalarà una visita a la Biennal del Metall el 07-08 d’octubre, que consistirà en un esmorzar de benvinguda, una visita guiada als Gorgs del Torrent de la Cabana, un dinar en un restaurant de Campdevànol, una visita guiada al Museu del Ferro i l’Aigua del PYRFER, i finalment un assortiment de productes locals com a obsequi.

El sorteig de tots els premis es farà el dijous 06 de juliol i l’entrega de premis es farà el 08 de juliol, en el marc de la Nit de les Espelmes.

L’alcaldessa en funcions, Dolors Costa, assegura que “estem molt orgullosos d’haver-nos adherit en una campanya a nivell de país, que té com a objectiu promoure el comerç i turisme del nostre municipi”. Costa afegeix que “aquest projecte la nostra aposta per revitalitzar el comerç de Campdevànol, que sempre ha de ser una prioritat”.

CONSULTA EL CARTELL

CONSULTA ELS PREMIS