La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Campdevànol ha organitzat una nova edició del Certamen Literari, que aquest any arriba a la 22º edició. Com a novetat, aquest any es commemorarà la figura del pintor campdevanolenc Josep Fossas (1939-2018), amb motiu del 90è aniversari del seu naixement. En aquest sentit, els participants en aquesta categoria hauran d’inspirar-se en una obra artística: pintura, escultura, dibuix o altres (no necessàriament de Fossas). En aquest cas haurà de ser un relat curt, en prosa o vers.

A la resta de categories, la temàtica és lliure, i s’hi pot participar en narrativa, relat curt o bé poesia, l’únic requisit és que siguin obres originals i inèdites escrites en llengua catalana. Les categories que hi haurà són les d’infantil, juvenil i adult, a partir dels 19 anys. Cada autor podrà participar amb una sola obra o en les tres modalitats del certamen (narrativa, poesia, relat curt i premi especial Josep Fossas) corresponents a la seva categoria.

Els treballs es podran presentar a partir de l’01 de març de 2023 fins al divendres 31 de març a les 13.30h a les dependències de l’Ajuntament de Campdevànol o bé telemàticament al correu biblioteca@campdevanol.org.

El veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 23 d’abril a la tarda, en el marc dels actes previstos per la Diada de Sant Jordi a Campdevànol, que es donaran a conèixer pròximament. Pel que fa a els premis, aniran dels 200 euros als 40 euros.

CONSULTA LES BASES DEL CERTAMEN LITERARI