Campdevànol commemorarà un any més el Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 08 de març, però els actes s’allargaran fins el cap de setmana, organitzats per la regidoria de Col·lectius Vulnerables.

El dimecres 08 de març es llegirà el manifest del Dia de la Dona davant de l’Ajuntament, a les 19h del vespre. També aquest dia es farà una penjada de davantals als balcons de les cases, com a acte reivindicatiu, on si es vol es podrà escriure un missatge per defensar els drets de les dones. Aquesta activitat ha estat organitzada pel Consell Juvenil de Campdevànol, i es demana la participació de tothom.

Els actes continuaran el divendres 10 de març, amb una xerrada a la sala auditori del Centre Cívic, que porta per nom “Què hi ha després de la mort. Evidències científiques”, a càrrec de Jaume Pujol, físic i professor de la UPC. A les 21h a la sala Diagonal es farà el tradicional Sopar de la Dona, amenitzat per la humorista Maica. El preu del menú serà de 15 euros i els tiquets es poden comprar als matins a l’Ajuntament i a les tardes a la biblioteca.