El pròxim 31 d’octubre Campdevànol celebrarà l’activitat Castanyada Vs Halloween, amb un seguit d’activitats que s’allargaran fins a la mitjanit. Aquesta activitat és organitzada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Campdevànol, i compta amb la col·laboració d’entitats com l’AEiG Els Vàndals i l’Associació de Veïns del barri de l’Estació.

La festa començarà a les 17h de la tarda amb un taller de maquillatge i el Racó de la Castanyera, amb contes, cançons i també venda de castanyes, a les places del centre del poble. A les 19h començarà la Rua de la Por, on tothom ja disfressat farà un recorregut per diversos carrers per acabar a la sala Diagonal, on hi haurà l’actuació dels Dj Tete Graboleda i Dj Toni Domingo.

D’altra banda, a la plaça Anselm Clavé hi tornarà a haver el cementiri que servirà com a escenari de les millors fotos de Halloween. En aquest sentit, es torna a fer el concurs de fotografia d’Instagram, on la imatge guanyadora servirà per il·lustrar el cartell de l’any que ve. Hi haurà premi pels tres primers classificats, que seran escollits per votació popular, en el marc de la Fira de Nadal que es farà el desembre, i les fotografies s’exposaran a la sala polivalent del Centre Cívic. El hashtag per participar en el concurs és #porcampdevanol2023 o bé es poden enviar al correu comunicacio@campdevanol.org

BASES CONCURS FOTOGRAFIA