Campdevànol ha tornat a assolir les tres Flors d’Honor en el marc del moviment Viles Florides. L’acte del reconeixement anual als municipis catalans i comuns andorrans que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà, es va celebrar a Tarragona a principi d’octubre.

L’alcaldessa de Campdevànol, Dolors Costa, mostrava la seva satisfacció pel fet que “Campdevànol continua dins el rànquing dels pobles i ciutats més ben cuidats a nivell de jardineria i natura de tot Catalunya”.

Els municipis Viles Florides són aquells pobles i ciutats que treballen per a la millora de l’espai urbà i de la qualitat de vida dels seus habitants. Aquesta és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que va més enllà de propiciar espais agradables i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu de parcs i jardins.