Campdevànol acollirà aquest cap de setmana la Final de la Copa Catalana de Futbol Sala Masculina (absoluta), organitzada per la Federació Catalana de Futbol Sala. Hi participaran un total de vuit equips, entre els quals, el Ripoll, La Garriga o l’Olímpic Argentona, i els partits es començaran a disputar el dissabte a partir de les 10h al pavelló municipal Mercè Guix de Campdevànol. La final es jugarà diumenge a les 17h de la tarda. Aquesta és la primera vegada que Campdevànol acull aquest campionat, després que fa quinze dies també s’hi celebrés el Juvenil.

Gerard Puigcorbé, president de l’Associació Esportiva Futbol Sala Campdevànol, explica que el campionat consta de quatre eliminatòries, que es disputaran dissabte, i ja diumenge hi haurà les semifinals. Puigcorbé destaca que serà un cap de setmana complet de futbol sala, amb “molt bon ambient i espectacle”. El president del FSC també ha volgut donar les gràcies a la Federació de Futbol Sala i a l’Ajuntament de Campdevànol pel seu suport.

El regidor d’Esports, Francesc Puig, assegura estar “molt orgullós” de ser els amfitrions d’una competició amb equips d’arreu de Catalunya. L’alcalde, Oriol Lázaro, ha insistit en la voluntat de l’Ajuntament perquè l’esport “sigui un dels eixos centrals dins del nostre poble”.

Consulta horaris i partits