El pròxim dissabte 08 juliol, Campdevànol tornarà a viure una nit màgica amb la Nit de les Espelmes, una de les activitats més arrelades al municipi. El concert d’aquest any anirà a càrrec del músic, guitarrista i productor musical, Caïm Riba, que arriba a Campdevànol amb un nou disc acabat de sortir del forn: El racó dels pensaments (RGB Suports, 2023). El concert està organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Campdevànol i és gratuït.

Abans del concert de la Nit de les Espelmes, a les 21h, es farà l’entrega de premis de la campanya dels comerços del poble Xarxa Barris, on tothom que ha comprat a les botigues de Campdevànol adherides ha pogut omplir una butlleta per poder-hi participar. En total s’entregaran 34 premis de sortides per tot Catalunya.

El concert de la Nit de les Espelmes començarà a les 22h, amb la plaça de la Dansa il·luminada únicament per les espelmes que estaran repartides per a tot l’espai, creant així una atmosfera irrepetible. Caïm Riba, l’exmembre del grup Pastora i fill del cantautor Pau Riba, presentarà el seu darrer disc El racó dels pensaments, que engloba un total de deu cançons i és el seu quart treball d’estudi. Ha comptat amb la col·laboració de Halldor Mar, amb qui s’ha animat a rapejar, i de Teresa Nogueron, que hi ha posat clarinets, segones veus i també és l’autora d’una de les cançons del disc. El concert és totalment gratuït.