Campdevànol dóna el tret de sortida a la primera fase dels pressupostos participatius 2024-2025. A partir d’avui dia 17 de juny i fins al 7 de juliol, la ciutadania ja pot presentar propostes d’on destinar els 50.000 euros que estan en joc.

Per poder presentar les propostes hi ha dues maneres:

-La primera és a través de la pàgina web que s’ha creat expressament per participar en els pressupostos participatius: https://participa.campdevanol.cat/pressupostos-participatius

-La segona és omplint la butlleta que haureu rebut a casa o bé que trobareu a diferents llocs del municipi, i dipositar-la a les urnes que trobareu als següents punts:

Ajuntament / Biblioteca / Molí Gros / Llar de Jubilats / Farmàcia Teresa Cuy / Farmàcia Anna González /Queviures ca la Teresa

Cal tenir present que tothom pot presentar propostes, estigui o no estigui empadronat a Campdevànol, i se’n poden presentar més d’una. Per fer-ho caldrà omplir tantes butlletes (o qüestionari en cas de la web) com propostes es vulguin fer. Recordeu també que cal complir un seguit de requisits que si no es compleixen la proposta, quedarà anul·lada.

Teniu de temps fins al 7 de juliol, a partir d’aquí començarà la segona fase amb la valoració i triatge de les propostes.