Campdevànol està a punt de viure una nova edició del Halloween vs Castanyada, que se celebrarà el pròxim dilluns 31 d’octubre. Aquest any s’han variat les activitats que es faran i, si l’any passat es va fer el passatge del terror, en aquest 2022 hi haurà la Rua del Terror. La castanyada també hi serà ben present.

Així doncs, dilluns a la tarda tothom que vulgui es podrà disfressar amb motius de terror i maquillar-se en el taller que es farà a la plaça Anselm Clavé de 17h a 19h. A les 19h en punt arrancarà la Rua de la Por des de la mateixa plaça, per fer un recorregut pels carrers del poble espantant a tothom.
La rua acabarà altra vegada a la plaça Clavé, on es farà la tradicional castanyada, i s’hi vendran paperines de castanyes per només un euro.

D’altra banda, aquest any es tornarà a fer el Concurs de Fotografia amb premis molt interessants. Tothom que hi vulgui participar, només haurà de fer una foto al cementiri de la plaça Anselm Clavé i enviar-la al correu comunicacio@campdevanol.org amb el nom i telèfon. Totes les fotografies s’exposaran durant la Fira de Nadal i tothom podrà votar la que més li agradi. La guanyadora serà la que il·lustrarà el cartell de l’edició de l’any que ve. Alhora també s’emportarà dues entrades per Port Aventura. La segona classificada guanyarà un àpat al Molí de Serradell, i la tercera fotografia més votada es premiarà amb un lot de productes artesans.

BASES CONCURS FOTOGRAFIA