La tercera edició de les sortides a la natura, que s’emmarquen en el projecte transfronterer entre Campdevànol i Els Banys, començarà aquest cap de setmana. Concretament, es farà la sortida “Ruta fotogràfica i interpretació del paisatge de Campdevànol a Sant Llorenç, a càrrec del fotògraf Raül Carmona. Tots els dissabtes dels mesos d’abril i maig es farà una sortida diferent, i s’hi pot participar amb inscripció prèvia i és gratuït.

La majoria de les sortides són de senderisme per l’entorn de Campdevànol, a càrrec de l’empresa Alt-Ter, però també n’hi haurà un parell centrades en la fotografia. Les pròximes sortides es faran a Sant Martí d’Armàncies, entorn de La Vella, la Vall de Maiols, Sant Quintí de Puig-Rodó, Estiula del Serrat i Sant Pere d’Aüira. La segona de fotografia es farà al passeig de Can Branques.

Les sortides seran d’un màxim de tres hores, i en principi tenen una dificultat apta per a tots els públics tot i que alguna pot tenir un nivell més alt. L’hora d’inici serà entorn les 16.30h i les 17h.

 

SORTIDA DISSABTE 06 ABRIL