Projecte executat en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Costa Brava – Pirineu de Girona: Natura, Cultura i Intel·ligència en Xarxa”, cofinançat pel fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, del qual la comarca del Ripollès a través de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en forma part com un dels membres d’aquest projecte.

En el marc de l’actuació “Xarxa de camins intel·ligents i accessibles”, des de l’Agència Ripollès Desenvolupament s’està actualitzant el contingut de les cartelleres informatives de la xarxa de camins del Ripollès.

En el cas de Campdevànol, s’ha actualitzat el mapa, els continguts genèrics i la descripció específica de nou rutes en quatre idiomes: català-castellà-francès-anglès que transcorren pel nostre poble. Concretament, s’han renovat els vinils a doble cara de la cartellera ubicada a l’entrada de Campdevànol (cruïlla del carrer de Sant Amand amb la carretera de Gombrèn).

Es tracta d’una actuació executada en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Costa Brava – Pirineu de Girona: Natura, Cultura i Intel·ligència en Xarxa”, cofinançat pel fons europeu de desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, del qual la comarca del Ripollès a través de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en forma part com un dels membres d’aquest projecte.